Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Блог

Чим так корисний кокос?

Кокоси дуже поживні й багаті клітковиною, вітамінами та мінералами. Колись вважався нездоровим через високо насичений жир, тепер ми знаємо, що цей жир відрізняється від більшості інших жирів. Будучи насиченим жиром, він не стане прогірклим при високій температурі, як рослинні масла. Так що готувати з цим ідеально. Це найбагатше джерело тригліцеридів із середньою довжиною ланцюга (МСТ). МСТ спалюються для отримання енергії, і вони не циркулюють в крові, як інші жири. Замість цього вони відправляються прямо в печінку і перетворюються в енергію.…

Чи може перець Carolina Reaper убити Вас?

Хороше запитання, коли Ви будете їсти перець Каролінський Жнець, напевно будете відчувати, що він Вас вбиває. Просто знайте: біль в животі та  дупі буде тривати довше, ніж вогонь у роті! Так що дійте обережно … В перці Carolina Reaper повно хімічного капсаїцину, і в досить високих концентраціях він може стати смертельним нейротоксином. Кароліна Ріпер є частиною сімейства рослин Capsicum, і це сумно відома хімічна речовина, яка дає їм неймовірну пекучість. Перець Кароліна Ріпер офіційно визнаний найгострішим перцем у світі з більш…

Що таке Surströmming, та як його їсти

Виготовляється він із салаки, виловленої виключно з Балтійського моря. Потім рибу поміщають в сильний розсіл приблизно на 20 годин, який забирає кров, голови видаляють, їх потрошать і поміщають в слабший сольовий розчин. Потім бочки поміщають в камеру з контрольованою температурою, підтримувану при 15 – 20 ° C. Консервування відбувається на початку липня і протягом п’яти тижнів після цього. За десять днів до готовності шведський Сюрстремінг поширюється серед гуртовиків. Як виготовляють Surströmming? Ферментація риби залежить від ферменту молочної кислоти в хребті,…

Що Таке Шкала Сковілла? Гострота Перців За Шкалою «Сковілля»

Каєнський перець (Capsicum annuum) переважно відомий під назвою «Чилі». У свідомості кожного відразу виникає асоціація «гострий» або «пекучий». Сортів спеції є чимало, як слабо, так і сильно пекучі. Для визначення, наскільки гострий перець, використовують спеціальну шкалу Сковілла, що дозволяє визначити ступінь пекучості перцю, того чи іншого сорту. З її допомогою можна групувати необхідні сорти для використання в кулінарії. Просте, оригінальний винахід хіміка Уїлбура Сковілла можна назвати геніальним. Вчений запропонував оцінювати гостроту за допомогою визначення кількості природної речовини капсаїцину, який входить…